los logo beeldenmagazine_

Fijne feestdagen!

December 2022

Kerstgroet Beeldenmagazine 2022
Beste lezer van Beeldenmagazine,

Dit jaar is hard gewerkt aan de voortzetting van Beeldenmagazine. Wij zijn blij dat we weer vier mooie en interessante edities hebben gemaakt. De kwaliteit en inhoud staan voorop. Ons redactieteam bestaat uit ruim vijftien professionele kunstjournalisten, die niet alleen alle delen van Nederland en Vlaanderen in geografische zin dekken, maar ook zelf ideëen aandragen. Zij volgen met ons de laatste ontwikkelingen op het gebied van sculptuur en werken daarin samen met kunstenaars, curatoren, conservatoren, galeries, musea, presentatie-instellingen, opdrachtgevers. Beeldenmagazine bevat recensies, interviews, achtergrondartikelen, columns en beschouwingen. Het groeiend aantal abonnees geeft aan dat er behoefte is aan een papieren kwartaalblad als Beeldenmagazine. We zijn ook trots op onze website (www.beeldenmagazine.nl) die kort na de zomer werd gelanceerd. U kunt ons volgen op Facebook ‘Beeldenmagazine’ en op Instagram ‘Beeldenmagazine_’.

We wensen iedereen hele prettige Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2023!

Namens het redactieteam, Cintha van Heeswijck

Geef Beeldenmagazine cadeau!

# 95 HR (1)
Wilt u een vriend(in), familielid of kennis een mooi cadeau geven? Verras hem of haar dan met een abonnement op Beeldenmagazine. Wij sturen deze dan toe met een leuke wenskaart met zelfgekozen tekst.

Bij een jaarabonnement van € 39,50 sturen we het ARTZUID sculptuurkleurboek gratis mee.

Bij een abonnement voor twee jaar (€ 79,00) worden gratis drie recent verschenen nummers en de tentoonstellingscatalogus ARTZUID 2023 ter waarde van € 50 meegestuurd. (Deze catalogus verschijnt tijdens de opening van ARTZUID op 19 mei 2023.)

Na de abonnementsperiode bestaat de mogelijkheid het abonnement te verlengen. We nemen dan contact op met de abonnee.

Beeldenmagazine wordt hoog gewaardeerd om haar tentoonstellingagenda. Er is altijd een interessante expositie te bezoeken. Maak iemand vier keer per jaar blij met Beeldenmagazine. Hiermee steunt u ook ons blad.

Lezersaanbieding Labour of Love Wim Delvoye

IMG_6493
Wim Delvoye, Helix (2009) en Days of the week (2013)
Op zondagmiddag 15 januari a.s. om 14.00 uur biedt Beeldenmagazine haar abonnees een exclusieve rondleiding aan langs de overzichtstentoonstelling Labour of Love van de Belgische kunstenaar Wim Delvoye in het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Voor onze groep geldt gratis entree. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wilt u nog mee? Meld u zich dan snel aan via info@beeldenmagazine.nl

Jouw tentoonstelling in Beeldenmagazine?

Wilt u uw tentoonstelling onder de aandacht brengen van duizenden sculptuurliefhebbers? Beeldenmagazine heeft iedere editie ruimte om advertenties te plaatsen. Adverteren in het gedrukte blad kan al vanaf € 300. U krijgt dan ook online aandacht via onze website en social mediakanalen en bereikt daarmee 25.000 sculptuurliefhebbers.

Jeroen Henneman in Museum Kranenburgh

13-De-prinses-op-de-erwt-1973-49x415x-335-cm-is-omvang-vitrine(1)
Jeroen Henneman, De prinses op de erwt (1973)
Museum Kranenburgh in Bergen toont in de overzichtsexpositie Het leven der dingen zestig jaar kunstenaarschap van Jeroen Henneman. Zijn hoofd is zijn belangrijkste tool. Hij arrangeert voorwerpen, maakt schilderijen, sculpturen, installaties, geluidskunstwerken en monumentaal werk in de openbare ruimte. Zijn beeldtaal wordt overal herkend. Qua inventiviteit, intelligentie, vakmanschap, humor en toegankelijkheid zijn er weinig die in zijn schaduw kunnen staan. Bij het zien van de tentoonstelling riep Henneman uit:"Wie is die man die dit gemaakt heeft? Ik ken hem helemaal niet!" De tentoonstelling loopt tot en met 9 april 2023 en is een echte aanrader.

Oude nummers digitaal bestellen?

Dat kan nu via onze website. De nummers 56 tot en met 87 zijn nu ook digitaal beschikbaar. Het zijn mooie naslagwerken van kunst die nog steeds relevant is. Je krijgt een goed beeld van de beeldhouwkunst van de afgelopen vijftien jaar. Op de website vind je de uitgebreide inhoudsopgave van ieder oud nummer. Tegen betaling van € 5 ontvang je een PDF in je mailbox.
logo van het magazine
Email Marketing Powered by MailPoet