Neem een abonnement

Een 1-jaarabonnement op Beeldenmagazine kost € 39,50 inclusief de verzendkosten. Je ontvangt vier nummers per jaar. Nieuwe abonnees ontvangen gratis het speciaal geïllustreerde ARTZUID sculptuurkleurboek ter waarde van € 10,-!

Vanwege de verzendkosten betalen abonnees elders in Europa € 64,50 voor een 1-jaarabonnement.

Na de abonnementsperiode bestaat de mogelijkheid maandelijks op te zeggen. Abonnementen worden anders stilzwijgend verlengd.

Speciale aanbieding!

Lees je rijk en kom alles te weten over de actuele stand van de beeldhouwkunst. Neem nu een 2-jaarabonnement op Beeldenmagazine voor € 79,00. Je ontvangt gedurende twee jaar ieder kwartaal een nieuw nummer. Als nieuwe abonnee krijg je gratis drie recent verschenen nummers en de tentoonstellingscatalogus van ARTZUID 2023 ter waarde van € 20,- meegestuurd. Deze verschijnt op 19 mei 2023 en wordt u daarna z.s.m. toegestuurd.

Vanwege de verzendkosten betalen abonnees elders in Europa € 129,00 voor een 2-jaarabonnement.

Na de abonnementsperiode bestaat de mogelijkheid maandelijks op te zeggen. Abonnementen worden anders stilzwijgend verlengd.

Geef een abonnement cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras een vriend met een abonnement op Beeldenmagazine inclusief een leuke wenskaart met zelfgekozen tekst. Bij een 1-jaarabonnement van € 39,50 wordt het ARTZUID sculptuurkleurboek gratis meegestuurd.

Bij een 2-jaarabonnement van € 79,00 worden gratis drie recent verschenen nummers en de tentoonstellingscatalogus ARTZUID 2023 meegestuurd. Na de abonnementsperiode bestaat de mogelijkheid het abonnement te verlengen. We nemen dan contact met u op.

Bestel losse nummers

Liever een los nummer bestellen? In gedrukte vorm zijn de laatste 4 editites beschikbaar. Een exemplaar kost € 9,95 + € 1,50 verzendkosten.

Nummers van Beeldenmagazine die eerder zijn verschenen zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar voor € 5,- per exemplaar. Het PDF wordt u dan digitaal toegezonden.

Maak je keuze en bestel een los nummer door op de gewenste cover te klikken.